Wednesday, August 22, 2012

Geld verdienen met Global One?

Wordt nu GRATIS lid      http://www.ultimatepowerprofits.com/sooperman

Verdien online  nu je inkomen met Global One. Hoe gaat dat dan...en ...Wat is Spinfinity?
Global One is een naam van een groep zeer populaire websites, gelinked aan goede doelen en uitbetaal systemen die zeer binnenkort op het internet gezet gaan worden.

meer info: 0657607786 Rob Buser voor GRATIS inschrijvingen naar: http://www.ultimatepowerprofits.com/sooperman

Het enige verschil is dat er dit keer een heel uniek en gepatenteerd speciaal netwerk software aan gekoppeld is wat de gevestigde orde en de vaste stelsels doen verschuiven. Een ware paradigm shift! Dit keer is het ECHT level playing field...

Weg met (te gekke) Amway achtige downline en upline structuren, weg met competitie en weg met maar 1 producten lijn of brandname (merknaam). Met maar in 1 netwerk deelnemen...Met alle respect ''anders'', maar zeker zo effectief.

Dit keer echt iedereen op dezelfde lijn en iedere 72 uur verschuift de structuur 1 plaatsje tussen 3 uitbetaal systemen zodat je altijd in aanmerking komt geld te verdienen ook al heb je niemand in je eigen netwerk.

Een hele andere aanpak vergeleken met de zgn. binairy, 3 wijd, 3 diep matrix en genealogie systemen die we gewend zijn. 100% Transparant, innoverend en absoluut gelijke kansen. Verfrissend mag het zeker genoemd worden. Er valt niets op aan te merken.

Zelf de producten en diensten komen uit bewezen miljarden industrieën. De keuze zeer groot. Of je nu mee doet aan 1 of 10 websites, je verliest nooit je eigen netwerk waar je maar liefst 20% van uit wordt betaald.

Spinfinity, Global One samen met goede doelen zoals mens reddende water, voeding en energie trajecten voor de lijdende revolutioneerd het netwerken op zo een drastische wijze dat de aanloop en interesse overdonderend is.

De Wallstreet Journal heeft het er al over dat, mede door de koppeling met echte humanitaire doelstellingen Global One 1 van de meest toon aangevende toekomsten zal beleven die deze aardbol ooit heeft gezien.

De humanitaire zaken man, mensen liefhebber, natuurfan en systemen wizkid Scotty Evans is daar de uitvinder van en blaast met deze structuur verschuiving heel wat stof op. Waar Amway en dergelijke 30 jaar over doen/deden is nu al in 1 jaar ingehaald.

Verschillende grote namen uit klassieke netwerk kringen krabben zich achter de oren en denken er voor het eerst pas echt over om nu dan toch serial entrepreneur te worden. Why not? Wat zou U doen?       Laten liggen die kans? ....dacht van niet!
Slimmer niet harder...GRATIS opgeven en top support.

Meer weten:
Rob Buser
0657607786
skypenaam: rob.buser
info@robbuser.nl
http://www.ultimatepowerprofits.com/sooperman